Theaterconcert | Change Of Mind – Songs, Stories & Sofasessies

RoelVanVelzen ChangeOfMinds

VanVelzen & Band

07/04/2022 Theaterconcert | Change Of Mind – Songs, Stories & Sofasessies

Details

Time : 20:00
Venue : Chassé Theater | BREDA
Contact Website : http://www.chasse.nl

Theaterconcert | Change Of Mind – Songs, Stories & Sofasessies

Duur: 110 minuten

 

Terug in het theater! 

Yes! Eíndelijk weer eens goed nieuws: we gaan het theater weer in.

Woorden die ik al héél lang wilde schrijven: er komt een gloednieuwe theatertour aan! Vanaf oktober kan je ons vinden in maar liefst 47 verschillende theaters, door het hele land. En we pakken uit: ik neem vijf bandleden mee; nooit speelden we in zo’n grote bezetting een theatervoorstelling.

De voorstelling gaat ‘Change Of Mind’ heten, dus verwacht het onverwachte… Tijdens de voorstelling speel in ieder geval voor het eerst de nieuwe liedjes die ik het afgelopen jaar schreef. Over veranderen, gemis, verlangen en over nieuwe liefde. Ik vertel je waarom ik leed aan veranderangst, en hoe ik dat heb aangepakt. En hoe muziek me daarbij hielp. 

Onder andere door de gesprekken die ik voerde voor de Linda.nl podcast serie ‘Roels Sofasessies’ kwam ik er achter hoe je het beste met grote veranderingen om kan gaan: door het met mensen te delen, door er over te lachen, en door er liedjes over te zingen. En dat is precies wat we gaan doen met elkaar in het theater. 

Van kleine ballads via energieke poprock naar close harmony: de band en ik staan na een jaar nauwelijks spelen te trappelen om alles uit de kast te trekken. Naast de nieuwe liedjes komt ook het vertrouwde VanVelzen repertoire ook aan bod, maar dan weer een beetje anders natuurlijk, de voorstelling heet wel ‘Change Of Mind’.

Een avond lang deel ik met jullie mijn nieuwe inzichten (en mijn blunders) maar vooral mijn liefde voor muziek. Voor iedereen die behoefte heeft aan een positieve boost. En als een ander mens sturen we je weer terug de wereld in 🙂 

In jouw theater, op mijn sofa, wil je wat drinken? We kunnen niet wachten om jullie weer te zien!

Grote groet, namens het hele team, Roel van Velzen