VanVelzen De 1,5 Meter Sessies ;-)

VanVelzen - 19.30 uur

04/12/2020 De 1,5 Meter Sessies ;-)

Details

Time : 19:30
Venue : Muziekgebouw | Eindhoven
Contact Website : https://www.muziekgebouweindhoven.nl

Lieve Vrienden,

Een aantal maanden waren de theaters leeg, stonden onze instrumenten in de opslag en konden we niet samen genieten van livemuziek. Maar, ieders geduld wordt beloond: we mogen weer! En we hebben niet stil gezeten…

Graag nodig ik je dan ook uit voor de 1,5 meter sessies; een show op mijn lijf geschreven. Een mix van een popconcert en een muziektheatervoorstelling, dus van grote energieke hits tot een klein a capella liedje en alles ertussenin. En we gaan ook vertellen hoe wij de afgelopen periode hebben beleefd. Wat we misten, maar ook wat het ons bracht.

Zo vond mijn jongste zoon in een kast de elpee ‘Hotel California’. Op zijn aandringen haalde ik de platenspeler van zolder en zo heeft hij de muziek van The Eagles ontdekt. Omdat voor mij hun muziek nu onlosmakelijk verbonden is aan de afgelopen periode, spelen we een paar liedjes van deze helden.
Maar ook zijn we benieuwd welke muziek júllie koppelen aan deze periode en waarom. We horen het graag en misschien kunnen we het wel spelen. Naast onze eigen bekende liedjes, spelen we ook liedjes die we al heel lang niet hebben gespeeld of zelfs nog nooit speelden.

De gitaren zijn weer gestemd, de drummer is aan het warmspelen en de samenzang galmt weer door de kleedkamer. De vijf mannen van de band en ik staan te trappelen als koeien die na een lange winter de wei weer in mogen. Kortom: we gaan mét jullie vieren dat we weer samen kunnen komen.

En als je samen kan zingen, lachen én samen mag dansen, dan voelt anderhalve meter opeens heel dichtbij.

Tot snel!

Duur: 75 minuten