ROEL VAN VELZEN IN LINDA.PODCAST ‘ROELS SOFASESSIES’ OVER GELUK VINDEN NA SCHEIDING

Samen met Linda.NL heb ik een podcastserie gemaakt over hoe je je leven weer oppakt na een scheiding. Op mijn gloednieuwe bank ontvang ik bevriende collega’s en ‘lotgenoten’ Richard Kemper, Claudia de Breij, Alain Clark, Evi Hanssen en Domien Verschuuren.

We hebben open gesprekken over zware dagen, gênante momenten waar we inmiddels om kunnen lachen, en we maken muziek. Bovenal vraag ik ze naar bruikbare tips voor de vele vragen waar ik mee zit.

Want, hoe werkt dat als alleenstaande ouder in een co-ouderschap? Hoe bouw je een gezonde relatie op met je ex? En wanneer ben je weer klaar voor een nieuwe liefde? In deze podcast serie probeer ik orde te scheppen in de chaos in mijn hoofd. Want één ding weet ik zeker: ik wil hier iets van leren.

Roels Sofasessies is vanaf maandag 2 december te beluisteren. De LINDA.podcasts zijn te vinden op LINDA.nl en JUKE.nl, de Apple Podcast app en Spotify.

Overig nieuws

Vorige
Volgende
Lees hier meer nieuws in het VanVelzen archief