Call It Luck, de video

Hier is ‘ie dan: de officiële videoclip voor ‘Call It Luck’!

In de video zie je VanVelzen en band en is er een grote rol weggelegd voor het Keniaanse koor de Hibby GB’s. Geen wonder natuurlijk, want hun stemmen maken een groot deel uit van die lekkere vibe in de single. Je ziet van heel dichtbij de liefde voor muziek die VanVelzen en de Hibby GB’s delen, op beeld vastgelegd door Jasper Faber.

Maker Jasper Faber regisseerde in 2007 ook de bijzondere etalage-video van ‘Burn’. VanVelzen: “Het was opnieuw een feest om met Jasper en z’n team samen te mogen werken. De opnames waren heel spontaan, zodra de Hibby’s bij elkaar zijn gaat iedereen vanzelf bewegen, dansen en muziek maken. Die sfeer heeft Jasper prachtig weten te vangen!”

In het staartje van de kleurige clip wordt de positieve sfeer nog eens extra aangezet door de dansers van het Global Dance Centre o.l.v. SYTYCD choreograaf Shaker.

Call It Luck op radio.
De click die VanVelzen en de Hibby GB’s hebben is fantastisch om te zien, maar natuurlijk vooral te gek om te horen. Daarom is VanVelzen ook met de hele club langs verschillende radiostations geweest, waaronder Radio2, 538 en 3FM en de reacties zijn bijzonder positief. VanVelzen zegt hierover: “Het went nooit dat je muziek zoveel airplay krijgt! Ik ben extreem blij dat er door iedereen met zoveel enthousiasme wordt gereageerd op ‘Call It Luck’.”

De komende tijd duiken VanVelzen en band opnieuw de studio in om de laatste songs voor het komende album op te nemen en vanaf april is VV weer live te horen en zien.
Tot die tijd: volume op 11 en genieten van ‘Call It Luck’!

Videoclip opname Roel van Velzen en band
Foto: Roemer Overdiep

Overig nieuws

Vorige
Volgende
Lees hier meer nieuws in het VanVelzen archief
Volgende shows:
Vorige
Volgende