Christmas Is Coming!

Het kerstseizoen is wat ons betreft weer geopend! De unieke kerstsingle ‘Christmas Is Coming…’ van VanVelzen feat. Koorschool Utrecht is uit! VanVelzen is samen met zijn band, producer Gordon Groothedde en één van de beste kinderkoren van Nederland de studio ingedoken met als resultaat een swingend kerstnummer!

VanVelzen:
“Met kerst komt iedereen samen, het is een moment van bezinning maar ook een moment van feest. Een kerstnummer hoort hier voor mij ook bij. En een groot voordeel van het schrijven van een kerstnummer is dat alles mag, dat geeft een enorm gevoel van vrijheid.”

VanVelzen is ‘held’ van de stichting Meer Muziek in de Klas, een initiatief om structureel muziekonderwijs aan alle kinderen te bieden. Het doel is om kinderen beter op muziek en kunstzinnig vlak te laten ontwikkelen. Het kinderkoor van Koorschool Utrecht is meerdere malen verkozen tot beste kinderkoor van Nederland.

VanVelzen’s ‘Christmas Is Coming…’ feat. Koorschool Utrecht zal exclusief verkrijgbaar zijn op de Sky Radio Christmas Classics CD, welke alleen fysiek verkrijgbaar is bij Etos in de periode van 6 t/m 25 december 2016, maar natuurlijk ook te beluisteren via
Spotify: http://smarturl.it/ChristmasiscomingSP
iTunes: http://smarturl.it/ChristmasiscomingIT

Overig nieuws

Vorige
Volgende
Lees hier meer nieuws in het VanVelzen archief