Roels Sofasessies seizoen 2: nieuwe ronde, nieuwe kansen

Samen met Linda.NL heb ik podcastserie 2 gemaakt. In dit nieuwe seizoen ontvang ik op mijn sofa: Linda de Mol, Glennis GraceBarry Atsma, Xander de Buisonjé en Elske DeWall. Ik praat met mijn gasten over het leven als gescheiden, én opnieuw verliefde man. Onder het motto ‘nieuwe ronde, nieuwe kansen’ bespreek ik met mijn bekende collega’s hoe het is om opnieuw te beginnen. In seizoen 1 van de podcast, die meer dan 100.000 keer is beluisterd, vertelde ik over de heftige tijd na mijn scheiding. Door ervaringen uit te wisselen met bekende collega’s probeerde ik orde te scheppen in de chaos.

Roels Sofasessies Linda podcast

Nu, een jaar verder, komt ik voor heel andere dilemma’s te staan: hoe houd je de relatie met je ex gezond? En hoe voed je los van elkaar, maar toch samen je kinderen op? Wanneer en hóe stel je je nieuwe liefde aan hen voor? En hoe zorg je dat je niet weer dezelfde fouten maakt als in je vorige relatie? Met mijn bekende collega’s, ‘ervaringsdeskundigen’, praten we over fouten, valkuilen en verdrietige momenten. Maar vooral over de lessen die we na de scheiding hebben geleerd en hoe toe te passen in de zoektocht naar nieuw geluk. 
Natuurlijk wordt er ook dit seizoen muziek gemaakt. Zo zingt ik samen met Glennis een duet van de ultieme break-up song: Margherita.

De eerste aflevering van Roels Sofasessies: nieuwe ronde, nieuwe kansen met Linda de Mol is vanaf 22 november hier te beluisteren. De podcast is ook te vinden op LINDA.nl.

De volgende podcasts en data zijn: Glennis Grace (26 nov), Barry Atsma (3 dec), Xander de Buisonjé (10 dec) en Elske DeWall (17 dec).

Overig nieuws

Vorige
Volgende
Lees hier meer nieuws in het VanVelzen archief