QUEEN – A Night at the Theatre met Roel van Velzen & Leo Blokhuis

Vanaf 28 februari t/m 3 mei gaan muziekvrienden Leo Blokhuis en Roel van Velzen samen het theater in met de voorstelling Queen – A Night At The Theatre. Een bijzondere samenwerking die tot stand is gekomen door de gezamenlijke passie en bewondering voor deze band.
Leo Blokhuis (1961) maakte de opkomst van Queen ‘live’ mee, terwijl Roel van Velzen (1978) de groep pas na het overlijden van Freddie Mercury echt ontdekte.

Tijdens ‘A Night at the Theatre’ wordt er gediscussieerd, geluisterd, komen onverwachte feiten naar boven en spettert de VanVelzenband als nooit tevoren! ‘Killer Queen’, ‘Somebody To Love’, ‘Love Of My Life’, ‘We Are The Champions’, ‘We Will Rock You’ en vele andere hits kunnen uit volle borst meegezongen worden.

De klassieker ‘Bohemian Rhapsody’, loopt als rode draad door de voorstelling heen, en zal door de band ontleed worden, waardoor de geniale compositie verklaard wordt. Leo en Roel bewegen zich kriskras door de Queen-story heen, op zoek naar de ultieme betekenis van deze legendarische band voor de popmuziek en voor henzelf.

Tijdens het 5 mei-concert op de Amstel zong het koninklijk paar nog luidkeels mee met “Somebody To Love”, dit theaterseizoen is de eer aan het publiek in de Nederlandse theaters.

Leo Blokhuis en Roel van Velzen over de theatertour:
Het theaterconcert ‘A Night at the Theatre’ is van februari t/m mei 2018 te zien in de Nederlandse theaters. Kaarten zijn te koop via onze website en via de websites van de theaters.

Kaarten zijn hier te bestellen.