VanVelzen en Sony Music Nederland zijn een samenwerking aangegaan voor het uitbrengen van VanVelzen’s muziek. De blik op elkaars werk en expertise is dusdanig positief dat een overeenkomst met veel vertrouwen wordt aangegaan.

VanVelzen zegt hierover: “Ik ben meer dan trots om een partnership met Sony Music af te sluiten, een platenmaatschappij met een rijke historie. cheap jerseys We hebben mooie plannen samen, en ik heb cheap nba jerseys er het volste vertrouwen in dat dit het begin is van een lange en creatieve samenwerking. Er waren al ????? heel wat dromen van mijn lijstje uitgekomen, maar tekenen bij een major met zo’n fantastisch team en artiestenstal stond daar nog op. Ik Shady ben een blij man!“.

VV is op Hacked dit moment druk cheap jerseys bezig in de studio met nieuw materiaal. Toch is al op basis van de eerste uitgewerkte songs deze samenwerking beklonken. Sony Music Managing Director Rick van Schooten: “Ik ben blij en enthousiast dat een veelzijdig muzikant, wholesale jerseys China zanger en songschrijver als Roel van Velzen is getekend bij Sony Music. Hij is een fantastische aanwinst voor ons en we kijken ontzettend uit naar een goede en succesvolle samenwerking met Roel en het hele team rond Van Velzen.”.

Ook VanVelzen’s manager Ruud Vinke (Solid Entertainment) ziet de toekomst veel returns vertrouwen tegemoet. En met het ondertekenen van het contract, sluit VanVelzen zich aan bij een rij nationale en internationale acts cheap nba jerseys waaronder Foo Fighters, Gavin Degraw, Jacqueline Goveart, Jett Rebel, John Legend, John Mayer, Miley Cyrus, Passenger en Pharell (Botulinum Williams.