Na een jaar vol schrijfsessies en opnamedagen, was het afgelopen week de beurt aan de VanVelzenVrienden om eens een kijkje te nemen in de studio. Een kleine zestig fanclubleden, verdeeld in twee groepen, kregen van VanVelzen en band een heel exclusieve tour rondom het opnameproces en de productie van songs. Dit allemaal onder de noemer: ‘For Your Senses Only’.

Bij Studio Arnold Mühren in Volendam lieten VanVelzen, Xander, Simon, Jimmy, Ralf en Roy hun gasten zien en horen hoe ze met elkaar liedjes schrijven, opnemen en inzingen. Natuurlijk kregen de VanVelzenVrienden zelf ook de kans om mee te zingen op de track, om te besluiten met een hapje en een drankje. “Vandaag in Volendam een nogal geslaagde vierde VV-Vrienden dag!twitterdeVanVelzenVrienden, VanVelzen zelf beaamde dit van harte.

Het is de derde keer dat er een VVVriendendag wordt georganiseerd, dit jaar was het motto ‘For Your Senses Only’. Dit in navolging van 2012 toen onder de noemer ‘For Your Ears Only’ een select gezelschap werd getrakteerd op een luistersessie van het toen kersverse ‘The Rush Of Life’ album bij Record Industry in Haarlem. En vorig jaar kwamen alle VanVelzenVrienden onder het motto ‘For Your Eyes Only’ in galakleding naar de uitgebreide pre-première van de bioscoophit Soof in Tuschinski Amsterdam. Dat album 4 onderweg is staat vast, dus wie weet wat de titel voor de VVVriendendag van 2015 gaat zijn…

Meer weten over VanVelzenVrienden? Check de te gekke website www.vanvelzenvrienden.nl